Svedtrøjer - VERGE SPORT

Svedtrøjer

Der er 10 produkter.

   

 1. Breeze - uden ærmer

  KR 275,00

  Vores Breeze basislag uden ærmer er en ultralet inderlagstrøje, som hjælper med fugtkontrol og fungerer perfekt sammen med vores aerodynamiske og tætsluttende toppe.
 2. Cool Light - korte ærmer

  KR 295,00

  Vores Cool Light unisex Basislagstrøje med korte ærmer er produceret ved hjælp af Seamless Body Technology™, men ærmerne og den lave krave er sat på ved hjælp af bløde flatlock-sømme, hvilket gør trøjen til et utroligt komfortabelt første lag.
 3. Cool Light - uden ærmer

  KR 225,00

  Vores Cool Light unisex Basislagstrøje uden ærmer er produceret ved hjælp af Seamless Body Technology™, men ærmerne og den lave krave er sat på ved hjælp af bløde flatlock-sømme, hvilket gør trøjen til et utroligt komfortabelt første lag.
 4. LP1Carbon - unisex

  KR 399,00

  Tilføj til kurv

  LCP1 - unisex Farve: Carbon De elektriske ladninger der spredes i kroppen i forbindelse med  fysisk aktivitet, genererer mange negative effekter. Outwet Carbon forhindrer, at disse elektriske ladninger opstår, og hindrer dermed muskulære sammentrækninger, kramper og generel udmattelse.   
 5. OUTWET LP1 - HVID - ONE SIZE

  KR 349,00

  Tilføj til kurv

  Unisex undertrøje i rørformet facon og med ekstrem elasticitet som giver en maksimal vedhæftning til kroppen. Den transporterer fugtighed til ydersiden og efterlader din krop frisk og tør.
 6. Outwet LP2 Carbon T-shirt m net

  KR 399,00

  Tilføj til kurv

  De elektriske ladninger der spredes i kroppen i forbindelse med fysisk aktivitet, genererer mange negative effekter. Outwet Carbon forhindrer, at disse elektriske ladninger opstår, og hindrer dermed muskulære sammentrækninger, kramper og generel udmattelse.  Den antistatiske effekt Outwet Carbon giver, stimulerer blodcirkulationen og optagelsen af ilt...
 7. Outwet Top Skin-tech Butterfly

  KR 349,00

  BH Skintech ButterflyFarve: black/yellowStørrelse:  S/M & L/XL
 8. OUTWET UNDERTRØJE EXTREME-LIGHT - ONE SIZE

  KR 349,00

  Tilføj til kurv

  Unisex undertrøje i rørformet facon og med ekstrem elasticitet som giver en maksimal vedhæftning til kroppen. Den transporterer fugtighed til ydersiden og efterlader din krop frisk og tør.Unisex undertrøje i rørformet facon og med ekstrem elasticitet som giver en maksimal vedhæftning til kroppen. Den transporterer fugtighed til ydersiden og efterlader din...
 9. Svedtrøje Outwet SUB3 med vindbreaker

  KR 499,00

  Langærmet svedbluse med vindstop på forsiden, og høj hals. En rigtig vinter- forårs svedundertrøje. Outwet´s nye revolutionerende Dryarn mikrofiber, giver svedtrøjen en en høj isolerende evne, der er mere isolerende end uld. Kroppen beskyttes mod kulde- og varmepåvirkninger og den naturlige temperatur bevares.
 10. Vindtæt svedtrøje

  KR 399,00

  Langærmet svedbluse med vindstop på forsiden. En rigtig vinter- forårs svedundertrøje. Kroppen beskyttes mod kulde- og varmepåvirkninger og den naturlige temperatur bevares.